27 грудня 2019 р.

Розважальні додатки для навчання

Додатки у смартфоні

Як можна використовувати розважальні додатки доповненої реальності? Існує додаток  на
 Google Play
 Wallame. Wallame дає можливість сфотографувати на смартфон якусь стіну й залишити там малюнок або повідомлення. Створений таким чином об’єкт прив’язується до зображення й географічних координат. Інша людина, яка використовує додаток, бачить на мапі значок повідомлення, але дізнатися, що там, може лише у випадку, якщо наведе камеру саме на цю стіну.
Замість стіни можна використовувати іншу поверхню – наприклад, аркуш паперу чи малюнок в підручнику. Замість грайливих повідомлень залишати додаткові інструкції, або навіть лінки на статті, відео тощо. Wallame – це лише один із прикладів того, як доповнена реальність може бути інструментом в навчанні. Каліфорнійський університет у Лос-Анджелесі пропонує інтерактивну проекцію топографічної мапи, за допомогою якої можна вивчати ландшафт, власноруч створювати гори й долини, спостерігати за поведінкою води в природі. Програма Expeditions AR від Google «створює» планети й вулкани, ланцюжки ДНК й легені просто у класній кімнаті. Усе це дуже цікаво і потрібно лише смартфон.
Ваша стіна доповненої реальності може тоді бути переглянута Вашими друзями, коли вони знаходяться в розташуванні, де Ви створили її. Ви можете також зробити її публічною, так що всі, що проходять по фізичному розташуванню можуть використовувати WallaMe  - унікальний засіб перегляду, щоб бачити Вашу стіну доповненої реальності.
WallaMe робить створення Вашої власної віртуальної реальності простим - бути творчим з красивими шаблонами, інструментами малюнка від руки, геолокації і функціями спільного використання зображення.

Немає коментарів:

Дописати коментар