18 листопада 2019 р.

Телефони із зігнутими дисплеєм

       Кількість нових технологій на ринку мобільних пристроїв з кожним роком зростає в геометричній прогресії. Одним з нововведень, які вельми сподобалися покупцям, в смартфонах став вигнутий екран. Подібне рішення дозволяє створювати 3D-ефект за рахунок плавного перетікання дисплея на бічні панелі, причому вигини зовсім не є «закритими» зонами, оскільки ними можна користуватися рівно так само, як і основний областю екрану.
Дивитись відео в альбомній орієнтації на такому дисплеї приємніше, а також під час розмов по телефону мікрофон розташовується ближче, а якщо ви любите класти телефон дисплеєм вниз, то даний тип телефону не подряпається.
       Вигнутий екран - порівняно новий тренд на ринку мобільних пристроїв. Смартфони з таким дисплеєм намагалися створювати багато компаній, але пояснити покупцеві, а навіщо воно йому необхідно, зуміли не всі. Найбільше в цьому досяг успіху південнокорейський гігант, в якій вигини бічних граней стали фірмовою фішкою. Зрозуміло, компанія просуває цю особливість не тільки заради краси. Через бічні грані власники можуть отримувати швидкий доступ до вибраних контактів та програмами, а також користуватися іншими корисними (і не особливо) функціями.
         Ще пару років тому вибрати смартфон із зігнутим дисплеєм було просто ні з чого. Samsung Galaxy S6 Edge був чимось абсолютно новим, тому, незважаючи на деякі недоробки, став справжнім хітом. Згодом помилки, допущені при створенні південнокорейського флагмана, виправили, технологія поступово розійшлася і по іншим виробникам, і за рахунок цього сьогодні покупець має відносно конкурентний ринок смартфонів з такою незвичайною опцією. Знайти телефон з вигнутим склом можна як в бюджетному, так і у флагманському сегментах, причому відмінний вибір є в обох областях.

Немає коментарів: