22 листопада 2019 р.

Office 2019

     Неочікувано була здивована, що появився новий офіс. Версія вважається максимально безпечною. Цього року корпорація Microsoft випустила новий офісний пакет Microsoft Office 2019 Professional Plus, який зосередив у собі передові технології, що допомагають продуктивно працювати.


     Вона відрізняється оновленим дизайном, стабільною роботою і масою зручних новинок і стане ідеальним варіантом, якщо Вам потрібні класичні додатки, швидкий обмін цифровими матеріалами. Розширене програмне забезпечення не має робочих меж, до яких прив'язаний користувач. Крім цього він особливо затребуваний для створення презентацій і текстового редагування. Microsoft Office 2019 використовувати можуть ті користувачі, які працюють з великою кількістю формул і графіків. Це особливо зручно для учнів.  У PowerPoint з'явилися функції візуальної анімації за допомогою масштабування. Додатки здатні виробляти оперативний аналіз інформації і відображення даних, що важливо для ведення бізнесу. Як вказали самі розробники, нова модель дозволяє просто натискати на кнопки і комфортно працювати без помилок в ПЗ. Великою зручністю вважається можливість управління голосом. А в Word і Excel вміст текстів автоматично перекладається з однієї мови на іншу.
Офісний пакет Office 2019 Professional Plus відмінно підходить як для домашнього ПК. Microsoft Office 2019 Professional є стандартом в різних державах. Її застосовують для створення і обробки документів на операційній системі Windows 10. Ліцензія використовується  для установки на один ПК. Вона діє без обмеження часу, сама активація проводиться протягом декількох хвилин.  За рахунок універсальності і практичності пакет вже став популярним, незважаючи на те, що з'явився кілька місяців тому. Розробники змогли створити унікальну новинку, затребувану в світі.
Оновлення торкнулося Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access і Publisher.
Office 2019 підтримується в Windows 10, але не підтримується в Windows 7 і Windows 8.1.
Системні вимоги: вам знадобиться 4GB оперативної пам'яті (2GB для 32-бітової версії), DirectX 9 або більш пізньої версії, а також, як мінімум, двохядерний процесор.

Немає коментарів: